Dokonalá strategie

Dokonalá strategie

Jak bych to …..

…. přijdu ti jako platba
za služby naší planetě
kterou děláš kouzelnější

stanu se virem s přehledem
doslova se ti dostanu pod kůži
a jako unavený kočovník
se usídlím ve tvé hrudi

založím charitu pro týrané polibky
sice nevím jak si tím pomůžu
ale nějak tě nalákám
na svůj bohatý program

nebo tě pozvu na kafe ….
…. uff jak nereálný ….

…. takže se převléknu za zásilku
co se ti bude doručovat každý den
nebo se stanu politikem
co ztratil hlas a ty mu ho dáš
nebo ….
Autor Symbolic, 02.09.2024
Přečteno 83x
Tipy 10
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Koala, šuměnka, cappuccinogirl, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tahle Dokonalá strategie je fakt dokonalá... :)

05.09.2024 19:49:21 | Koala

líbí

to je strategie sofistikovaná nanejvýš
a i já prosím - piš a piš a piš

03.09.2024 08:41:02 | šuměnka

líbí

...
neustrň
žij
piš

každý tvý "nebo" je chytlavý:-)*

02.09.2024 11:19:34 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel