Pod hvězdným nebem večerní zář,
toužím najít svou cestu a nespatřit zmar
Vůně jasmínu mi do vlasů vane,
pocity volnosti mi v srdci vzplanou jak jas
Ve hvězdách se odpověď skrývá,
proč v srdci tolik té něžnosti nosím
Tóny mou mysl sny naplňují,
kam mě mé kroky zanesou
V té nesmírné noci klid najdu,
tam, kde vítr jemně mě dlaněmi hladí
V čase, kdy noční mýty se rozechvívají,
má duše rozkvétá v náruči tajemství
Ve stínu měsíčního svitu, co tmu prozáří,
hvězdný prach tiše padá
Jako zázrak nás provází,
světlo hvězd nám cestu ukazuje
Pod ním se náš život proměňuje,
my vstříc k novým dnům putujeme
Sny a touhy s sebou neseme,
hvězdné světlo lásky nám posílají