Posíláš skvěle své příběhy...
od bloudění po cestách...do něhy:-)
a že do nich můžu vplout
mě zbavuje na chvíli pout
všednosti:-)
Díky*
04.09.2024 08:59:05 | cappuccinogirl
každá cesta NĚKAM vede
co jiní nevidí - to jiný dobrodruh svede
a kde lávka pro jedny končí - pro druhé začíná záhy
neb co nevidí oči - to mysl vytvoří se silou kvantové rovnováhy
:))
a za záchranu poklona
04.09.2024 08:44:17 | šuměnka