- Láska nebeská -
Milujeme se velmi,
velmi to mezi námi jiskří
Naši lásku nejde ani popsat
všichni kolem, to ví a tuší
všichni kolem to ví
že naše láska jen tak nezevšední
naše láska je jiskerná a nádherná
naše láska
naše láska
milujeme se navzájem
náš nejhlubší cit
nosíme naši lásku v srdcích našich
v našich srdcích nastálo
naše láska nekonečná
naše láska věčná
naše láska nastálo
děj se co děj
…
Spisovatel AKras