Láska, umění milování a krásná číše z nejmilejších rtů pojmů, děkuji za možnost čtení,je to lahoda číst jako ovoce,co voní nejen navenek,ale zevnitř.Vnimam velice ráda pozitivní charakter,bohatou slovní narasenou zásobu.Exkluzivni četba v žánru tvé lodi nekonečného vnímajícího vesmíru.
04.09.2024 13:04:32 | mkinka