Oheň a voda

Oheň a voda

Anotace: ...

Když se mi do očí podíváš,

radost v nich zazáří

V srdci se plamínek lásky zažehne,

touha po Tobě mě jako oheň hořící pohltí

 

Vášeň se v mém těle probouzí,

Tvé doteky rukou mě rozžhaví

Všechny mé smysly jsou pohlceny Tvou blízkostí,

ve Tvé náruči jako led roztávám

 

V Tobě svůj domov nacházím,

mé srdce v rytmu Tvé lásky bije

V Tvých očích celý svět lásky vidím,

ve Tvém vřelém objetí se ztrácím

 

Jsme jako oheň a voda,

ty jsi jako voda, která můj oheň uhasí

Zároveň jsi jako ta voda,

která mi dodává sílu a životní energii

 

Jsi pramen čisté vody,

která mi duši oživuje

Jsi jako dešťová kapka na vyprahlé půdě,

život rozproudí a mou sílu obnoví

Autor Misha, 04.09.2024
Přečteno 66x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezké psaní lásky
takový slovesný styl ojedinělý s důrazem jak oheň a voda
mě potěšil
je v tom cosi mladičkého jakoby naivního a přitom
když to čte člověk hodně smutný tak to na něho působí velmi dobře a mile

04.09.2024 20:54:05 | J's ..

líbí

tvá milá slova mě potěšila, na srdci i na duši zahřála

05.09.2024 08:16:41 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí