Anotace: (prostě vůl)
Mohla bys jít
jen tak kolem
i když vím
že naše duše
jsou si protipólem
mohla bys jít
jen tak kolem
zůstal bych tam stát
jak solný sloup
jak bez šému Golem
mohla bys jít
jen tak kolem
díval bych se za tebou
než by ti poslední lampa
dala sbohem
mohla bys jít
jen tak kolem
a třeba ...
ohlédnout se
za tím volem
Mohla bych jít
letět taky
i když vím
že hlavně KLID
rozhání nad póly mraky :)
09.09.2024 09:30:10 | šuměnka
...jenže kdo se na ulici jen tak ohlíží, vystavuje se nebezpečí, že vrazí do sloupu:-)))*
PS: Nejseš vůl... vůl by tohle nenapsal*
04.09.2024 23:03:40 | cappuccinogirl
... dnes jsem a velkej.
04.09.2024 23:10:57 | Jiří I.Zahradník
OK...tak skvělý, že jen dnes...jsou i tací dvounožci, co to maj nafurt*
05.09.2024 00:36:59 | cappuccinogirl