Hmm... co teď...?

Hmm... co teď...?

 

Setřel jsem ti slzy z tváře,

lásko moje bývalá,

ale místo svatozáře

dočkal jsem se divadla…

 

ty slzy hrály hlavní role,

prý schválně sis je nechala,

že pálí míň než všechny šťastné

vzpomínky tvé na nás dva.

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 04.09.2024
Přečteno 51x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí