Temná hodina

Temná hodina

Anotace: Když už nevěříš, že se to stane, Vesmír ti přinese všechno, po čem jsi kdy toužil.

Může se zdát
temná hodina
silnější nežli vidina
šťastného konce

Nesmíš to vzdát
viděno očima
pouhá polovina
tvojí šance

Víra nechť pevná je
Nikdy nepolevuje
Vesmír ve snaze

Má to v povaze
Dát ti všechno
co tvoje je

V poslední hodině
v hloubce jeskyně
kdy víra zmizela
srdce tvé objevila

Může se zdát
temná hodina
silnější nežli vidina
šťastného konce

Však co má se stát
stane se
Láska vnese se
do srdce
do těla
Pohltí tě
docela

Nebraň se…

K*L
Autor Karel Letník, 05.09.2024
Přečteno 56x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, šuměnka, Marťas9, MichalK, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

podepisuju - dá ti všechno - bez ptaní
pokud uvěříš a nerozkolísáš sám sebe

všeho je všude dost - a do sedmého nebe
jízdenko pro každého bez rozdílu k dostání

05.09.2024 13:31:25 | šuměnka

líbí

Všechno k mání, tak to je
Úžasné, když či to člověk uvědomí

05.09.2024 14:09:39 | Karel Letník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí