Francouzky
chtěl bych ležet na pláži atlantiku
milovat a tečko
ty mizíš
ach koníku
mořský koníku
večer sem přichází smutné Francouzky
osluněná lýtka
džíny tričkošatů
a nikdo nedívá se jak motýlí síťka
já chytám pohledy
a ony
hvězdnou mapu
dávno to je co jsi tál pod rtěnkou na pláži
ten jazykový kurz neměl nikdy skončit
mohl bys mít mořský květ
i lásku na pažích
zvednout vln i noc
černovlásky?
o nich
až v samizdatu srdce rozdělil jsi na půl
se vzkazem pro červánky který drží pas
Francouzky jak nechtěj dotýkat se
Francouzky ty mají jiný čas
leží na pláži Atlantiku a ty ve vlnách
Přečteno 100x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, jort1, Psavec, MichalK, zase já, MatyhoZmaty, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (2)