dětem pohádky
a dospělým šenkýřku nebo ten korbel?
i dospělí potřebují pohádky...a víru v dobrý konce
rozdíl mezi dětmi a dospělými je možná v tom, že děti na dobré konce věří, nepochybují...dospělí už to vždy nedokážou...
díky za tuhle báseň
06.09.2024 19:02:00 | cappuccinogirl
děti dospělí
jak nastane smrt
je konec takovým pohádkám
protože smrt přichází ve své reálné definitivnosti
jistě můžeme věřit
že je něco pokračujícího po životě
chápat že je součástí
ale když budeme chtít se někoho dotknout fyzicky
pohladit to tělo které nás cítí
tak ono tu prostě není
ani kdybychom snili
nebo snažili se přetéct přes míru básněním
a namlouvat sobě a jiným že je
...děkuji
07.09.2024 08:17:01 | J's ..