Chtěla bych vědět
chtěla bych vědět
odkud láska vane
dřív než mé srdce vzplane
dřív než mi růže zplaní
dřív než mne trny zraní
ach poznat
nepoznané . . .
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHY
Láska je vždycky divná paní.
Jednou tě potěší, jindy zraní.
Byť úmysly má vždy čistý,
výsledek nikdy není jistý.
09.09.2024 11:32:55 | Koblížek
:-) Koblížku, milý básníčku, díky za pěknou sloku č. 2, to máš teda pravdu, výsledek není nikdy jistý :-)!
29.09.2024 08:55:01 | Fany
Nevim proč, ale vytanula mi v paměti ta známá česká reklama...
"Musíš vydržet a uvidíš..."
... nevím proč:-)
Pěkná, Fany:-*
06.09.2024 14:21:43 | Ž.l.u.ť.á.k.