Sen o milování
Milovat se s tebou v peřejích horské říčky,
či v závějích, co zebou a přivřenými víčky
hledat něžnou krásu barevnými sklíčky,
vidět v tobě spásu…
Tají se mi dech, když ležíš na zádech
v odlescích prosté svíčky…
Tak vídávám tě den, co den
a musím myslet na to,
když do očí mi září ze tvých vlasů zlato,
že šťastnější než tenhle sen,
kdy závěje i říčka zebou,
je každá chvíle s tebou …
… jen…