- Chybíš mi lásko -
Chybíš mi, lásko má
Chybíš mi, moje poupě rozkvétající se
které se rozkvétá do nádhery
Chybíš mi, která se rozkvétá do nádhery
dech beroucí
moje poupě, lásko má
moje rozkvetená květina
ani nevíš, nejde to popsat
chybíš mi, celou mou bytostí
chybíš mi, tvou ladností
chybíš mi, tvou něžností
chybíš mi, chybíš
lásko má
Má lásko jediná
…
Spisovatel AKras