Co říkáš?
Anotace: Samota duše 2024
Jsem zmoklá
a deštník
je na pár věcí.
Obličej shrbený
do cáru emocí.
Uvnitř meluzína
a v duchu
nevyřčené drama.
Miluji Tě,
ale zastavuje
se mi pusa
v hrotu všeho dění.
Jen mlha
a střípek z dálky.
Vzpomínám na naše nahé my.
Nevěřím konci
v podpoře vědomí.
Kde?
Prší na oděv zmáčený.
Neosušíš ani sny.
Svět promočený.
Přečteno 113x
Tipy 31
Poslední tipující: IronDodo, jort1, mravenec, Marťas9, MatyhoZmaty, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Jan Kacíř, Anfádis, Tomcat, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)