Ve tmě, kde stíny se šeří,
Tvé srdce lásku v sobě šíří
Hřejivý úsměv je jako svítící hvězda,
duší se dotýká
Tvé jemné ruce jako hladina vody hladí,
ve Tvé náruči všechna bolest odplouvá
Srdce Ti bije v rytmu touhy,
všechno zlé přehluší prostý vděk a smíry
Navzdory tmě vidíš víc než my,
dotyk je jazykem, co dává nám odvahy
Tvá láska je světlo jako slunce září,
každý den je s Tebou dar, co v srdci zůstane
Sestřičko hřejivá, laskavá duše,
v Tobě je síla, která v životě vzrůstá
Ty jsi ten poklad, bez kterého jsme chudí,
ve Tvém srdci láska jako diamant se třpytí
25. 8. 2024
Určitě to čte, pěkně si napsala o lásce k ní.
09.09.2024 20:11:21 | mkinka
tuto báseň jsem ji stihla napsat a poslat den předtím než zemřela a měla z ní radost, měla jsem ji hodně moc ráda a vím, že i Lenka mě měla moc ráda...
09.09.2024 21:15:19 | Misha
Tahle láska nevymizí...navždy ji budeš cítit, když dotkne se tě vzpomínka*
09.09.2024 19:57:43 | cappuccinogirl
nikdy na ni nezapomenu, protože bude stále žít v mých vzpomínkách a v mém srdci, byla pro mě jako sestra*
09.09.2024 21:13:49 | Misha