Každý tvůj verš
Má příchuť malin
Trhám je do dlaní
Ochutnávám
A mám pocit
Že tě líbám
Skrz řádky
Díky slovům
Navzdory mezerám
Jsem tvoje
Dokud pero píše
A dokud nepřijde
Tečka.
Přeji, aby tečka nepřišla. Pokud je to oboustranné, má to velkou šanci :* znám to.
28.09.2024 21:13:05 | Veru
všechno na dálku je fuška :)
držet volant na dálku je fuška risk
pít čaj na dálku je fuška, při níž pysk
se sotva smočí
drbat se na dálku je zábava
když bič máš jako kočí
ale to jsem to zlehčila :D promiň
láska na dálku
i na blízko je výsostná
když budeš užívat pupalku
tak navěky budeš milostná v milování - básni se klaním :)
10.09.2024 14:36:40 | šuměnka