Představa o tobě je crash
Příběh se zadá být uzavřený
Zbývá pár hezkých vzpomínek
Čas je náš crash
Miliony pohledů do očí
Miliony sténajících výkřiků
Jsi jako nebe
Uzavřený
Jsi jako led
Mezi dvěma rty
Cítím tvé ruce stále na svém těle
Na svém těle
Vím, je to k uzoufání
Odděluje nás prostor a čas
Mé představy o tobě
Jsou crash
V našich hlavách
Je crash
Čas je náš crash
Nebe neodpovídá tak jako ty
Terminál je uzavřený
Tvým směrem dnes už nic neletí
Čas je náš crash
Čas je náš crash…