Anotace: ( starší věc pro kamarádku, tak jako před léty tak i dnes )
Přeješ si tak málo
z mála
... posnídat pouhý úsměv
prostřený na dobré náladě
dal bych ti víc
kdyby sis přála
polibky v čokoládě
hrnek něhy
zahřátý v dlaních
mísu koláčů
s nadrobeným štěstím
něžná pohlazení
naložená v medu
dal bych ti víc
když to svedu
víc není potřeba
a pokud dáš v té čisté touze, pak bonus k požehnání
a pokud nedáš, nevadí - je síla tu tvých dlaní
:)
12.09.2024 11:26:38 | šuměnka
Dávej...nabízíš samý úžasný věci.
A nezapomeň taky brát... zasloužíš si:-)*
11.09.2024 23:01:06 | cappuccinogirl