neNaPISSyou

neNaPISSyou

V posledním to spánku, za ruku tě chytám.
Mnoho otázek proč? V sobě lásko mám.
Z dáli třetího pohledu,
pochopit vše snad jednou dovedu.
Teď ale v této básní sté,
v podzimu pissyou racionálně,
to je mi tak prosté.
Krabičku se sny jež dávala mi krásy,
s prvním padajícím listem v nostalgii uschovam,
kde jsou ty časy.
Ani jedna volba není nikdy správně.
Víš, když člověk někdy neví co chce,
cítí se občas tak marně .
Naštěstí vím že v lásce se jde lehce.
A tu mám.
I když nám dává lekce
JÁsám
Navždy v srdci si ji k Tobě uchovám.
Snad ještě najdeš mě znova
až budeš sama vědět žádný spěch.
Snad budeš to ty, zase snová.
Prstem na věčnost srdce na zádech.
Tobě
Dívko leknínová.♥️
Autor zde.neck, 12.09.2024
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Leknín je krásná rostlina.

14.09.2024 12:08:08 | mkinka

líbí

To není vůbec špatný.

13.09.2024 13:52:13 | Jiří I.Zahradník

líbí

Děkuji Vážím si.

14.09.2024 12:05:20 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí