Nemám ti čo povedať, hovoríš
Však u druhých si iný
Slová idú samé preč
Tak to je a ty chceš...
Nemám ti čo povedať, hovoríš
Smútok v slovách skrytý
Neviem ti povedať, poď
už nevládzem som ako zbitý
Nemám ti co povedať, hovoríš
Počúvaj ma , keď ti vravím
Si silný, múdry a hravý
Počúvam, čo vravíš
Som tu a to možno stačí
Možno...