Můj letmý sne
Nadekrása
vzdychem vlaje
a se mnou to krajem taje
děvčico hedvábná z kroje
oči mám jen pro tebe
z té vděčné lásky
úzce spojené
se zbožně milujem
jak v obloze modrásek
se chví
tyrkysovým hřídlem svým
i hlasem kaplí tenoru
plá růžovou planinou
z hvězdnatých kolonád slunečnic
se houpejme
a plňme rytmy chlopně
ať šílenství potetuje stíny
objímajících dotyků
našich tužeb
můj letmý sne
probuď city navěky
nezříkajících podvědomí
mé drahotinky
ber...
oucí...
v něh
harfických
nirván.
Přečteno 102x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, IronDodo, jort1, Iva Husárková, Anfádis, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, cappuccinogirl, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)