Dnes s Tebou Tvé tři roky slavíme,
spolu si hravě dovádíme
Tiše Ti přáníčko šeptáme,
všichni Ti písně zpíváme
S Tebou je život jen samá radost,
ale také i zároveň malá starost
Domem se ozývá smích bez konce,
dnes Ti zní radost v srdci tichounce
Nohama hopsáš, tančíš, skáčeš,
ze svého života se raduješ
Na dortě Ti tři svíčky hoří,
vše, co si přeješ, se Ti jednou vyplní
Hodně štěstí, lásky, radosti,
též Ti hodně zdraví přejeme
Tři roky s Tebou rychle uplynuly,
jako voda utekly
Aničko, ty naše sluníčko,
jsi také naše zlatíčko
Tvůj úsměv je jak jasné ráno,
s Tebou je na tomto světě veselo
no tak to velká gratulace
tři celé roky - jak snadné je vracet
se do těch chvil
ať naučí vás - s ní být dětmi o krapítek dýl :)
13.09.2024 14:27:30 | šuměnka
Mišulko Aničce všechno nej nej nej a ať je pro ni život co nejdýl jedna velká veselá herna, plná barev, přeje teta Cappu:-)**
12.09.2024 21:38:39 | cappuccinogirl
teto Cappu, moc děkujeme a tvoje slova nás potěšila a na srdíčku nás zahřála a na rtech nám úsměv vykouzlila:-)**
12.09.2024 21:43:10 | Misha
taky se usmívám, ale to nejde jinak...když se dívám na tu rozzářenou tvářičku... Mišulko, užívejte:-)*
12.09.2024 21:48:01 | cappuccinogirl
Anička s Terezkou jsou pro mě velkou radostí a velkou oporou a drží mě nad vodou, kapučínko:-)*
15.09.2024 17:09:50 | Misha