Anotace: ... když se vám za zavřenými víčky míhají představy... věnováno mé nejmilejší...
Představy
Kotníků ladných pár.
Kolena sladká,
stehna tak hladká,
střežící tajemný dar.
Vnadný a voňavý,
snad pro mě; co já vím.
Doufám pak neskromně,
v studánku lahodné...
... chuti,
která tu jen pro mě
žíznivá ústa k úprku...
... nutí...
Půvabným důlkem,
jež olivu... skrývá,
po sametu kůže,
dál, jak to bývá,
vzlykům navzdor
na vrcholky hor,
kde skví se dvě růže
s poupaty svými,
hned polibek na ně
a pátravé dlaně
zaženou stíny
dvou smutných duší,
když souladný akord oběma...
sluší...
..za zavřenými víčky
tam se toho děje
tam jsou velké děje
v mihotání svíčky
:)) krásné věnování
13.09.2024 14:29:23 | šuměnka
... děkuji... krásné...? ... snad, ale co z toho, je- li pátek třináctého...
13.09.2024 18:16:45 | mravenec