Nastydlá
Rozepjal křídla a odletěl pryč,
ten anděl s nastydlým hlasem,
co mé srdce před jistým časem
odemk´ a zahodil klíč…
Málo mě znáš anděli s
rýmou,
když myslíš si, bláhový, že třesu se
zimou.
To není vítr či mráz, před čím se
chvěji.
Mně vládne jen touha
a blízkost tvá pouhá,
je jenom to, co si teď
přeji...
tak TY vládni touze
a na jedné noze
zkus zavřít oči
a křídla si představit
pro svou moc - skočit
a pro anděla jít :)
15.09.2024 09:42:11 | šuměnka