Vrať se domů

Vrať se domů

Vrať se domů
s nikým jiným nepočítej
kolikrát jsi ublížila

polij benzínem
všechny své masky
ještě máš v sobě oheň
plameny v očích
zatím jen v odrazu

nepospíchej

Stále stejně voníš
tvůj úsměv mi pokaždé
otevře celé srdce
vždy ti ho bez podmínek
předám do dlaní

nevyprodávej se

stejně pokaždé zaplatím
tu nejvyšší cenu
i když ještě není pozdě
už se v nás stmívá

tak se vrať domů
Autor Symbolic, 15.09.2024
Přečteno 63x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Psavec, Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, Marten, Sonador, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

být doma - v sobě sám
je celistvost
čelit svým vlastním myšlenkám
a najít vhodný prám
doplout do dalších vod
kde ovšem jen jak host
vystaven budeš cizím zkouškám, hrám..

15.09.2024 09:08:56 | šuměnka

líbí

Je dobré se vrátit domů, když má člověk kam.

15.09.2024 08:39:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí