...dost jsem se do tvé básně vžila...mám občas pocity stejné...a vůbec nemusí jít ani o lásku...
09.04.2007 00:35:00 | Lota
....a jeden záporný komentář by se hodil? Já raděj nehodnotím takhle v průměru básnička dostane trochu víc než na kolik vypadá. Není špatná, ale je jaksi useknutá...a chyby neopravuj jsou kořením upřímných básní o lásce.
08.04.2007 21:43:00 | PUERO
nevím, nepíše se stéká? moc se mi líbí, u mě máš plný počet a soukromě k tomu ještě něco navíc :-)
08.04.2007 21:01:00 | mamina