V novém místě

V novém místě

Měsíc často hlídal naše těla,
když kůže má na tvé rděla.
Slastným pohybem se lepila,
... s tvou kůží a vlasy černými jako noc sama.

Auta zaparkovaná u rybníka,
dodnes by tam spolu u vody stála,
kdyby ta skvělá noc věčně trvala,
... s mými dotyky skrytými ve tmě černé jako noc sama.

Teď však příležitost se naskytla,
přeparkovat a začít znova.
Tam sama sobě (a mně) budeš královnou
... v novém místě světlém jako den sám.
Autor CyberDragon, 15.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Kacíř, MatyhoZmaty, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Křehké

15.09.2024 16:20:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí