Milování duší
Nejsi jen tam, teď jsi i...
... zde.
V srdci i duši pošetile
mé...
Ten rytmus tak svádí
a krása tvá... hladí...
Poslouchám, cítím obě
naše srdce.
V každičké době,
ať poklidně kráčí, či uhání...
... prudce.
Obrázek svůdný si do duše...
... maluji;
naslouchám, toužím, cítím a…
... miluji...
Když srdce tvé
vedle mého buší,
jak tóny ladné harfy,
prochvěly by se duší...
A večer, až se setmí,
okny vkročí stín,
rozkvete jako leknín,
tvůj voňavý klín.
Pak po objetí toužím
a o olivách sním…
pro lásku, lásce a za láskou - vždycky STO dám
a slovech co pro ni (Lásku) - se vykoupám :)
16.09.2024 09:04:13 | šuměnka