Najít cestu k lásce zpět

Najít cestu k lásce zpět

Anotace: ...

Chci jen najít cestu k lásce zpět,

když mě necháš své srdce otevřít

V této chvíli spolu tiše splývat,

nechat všechny obavy v noci zmizet

 

Všechen smutek nechám odplout, 

cítím, že se ho mám zbavit

S přílivem naděje se budu plavit, 

na vlnách radosti se nechám inspirovat

 

Chci jen najít cestu k lásce zpět,

tys ji ve svém srdci nechal zahynout

Do truhly jsi ji navždy zamkl,

klíč od ní jsi ztratil

 

Snažím se od ní klíč najít, 

bez něj ji nelze odemknout

Každý den se snažím vzpomínat,

jaké to bylo, když láska ještě vzkvétala

 

Chci jen najít cestu k lásce zpět, 

pořád čekám na její návrat

Každý krok mě k tobě nadějně táhne, 

ale zároveň se ode mně vzdaluje

 

Každý nádech nese tvou přítomnost s sebou,

v myšlenkách sním o tom, jak zase budeme spolu

Ve stínech vzpomínek se srdce probouzí,

doufám, že se naše spojení brzy obnoví

Autor Misha, 16.09.2024
Přečteno 116x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, Helen Mum
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Smutné, Míšo... držím palce, kéž se Ti přání splní...

16.09.2024 20:08:39 | Helen Mum

líbí

děkuji moc, v mém životě mi láska chybí a moje srdce po lásce hladoví...

17.09.2024 21:17:46 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel