Kdy Ti dojde, že bez lásky existence bolí,
jak stín bez svíce ve tmě se ztrácí
Srdce však po ní velmi touží,
ač hlasy tiše k Tobě mluví
Čas se vleče jako pohádka bez konce,
jak vánky ticha na podzimní lince
V očích se odráží smutek,
čekám na chvíli, kdy znovu najdu útěchu
Stíny v mém srdci tančí,
snad po cestě opustí mě trápení
Ve svitu měsíce myšlenky plují,
hledám naději, která mojí duši znovu rozjasní
Ve Tvých očích se jiskra lásky vytratila,
jak obláček páry se najednou vypařila
Ztracené sny se pomalu rozpouští,
srdce se ptá, zda se ještě jednou spojí
Návrat Tvé lásky si toužebně přeji,
jako květ znovu rozkvět po dešti
Každý den bez Tebe je jako prázdná píseň,
srdce v touze zpívá: "Otevři své srdce lásce!"
Mišulko tvá anotace potěšila, děkuji...
a obsah tvé básně oslovil...
jsme si blízko*
18.09.2024 16:14:53 | cappuccinogirl