Duše

Duše

Anotace: Každý z nás osudem má daného společníka na cestu životem.

Dvě duše na cestě životem
Potkali se řízením, osudem
Potkali se, tak mělo to být
Dvě duše na cestě životem

Dvě duše hledající sebe
V druhém nalezli kousky
Skládačky plné lásky
Dvě duše hledající sebe

Teď kráčejí společně
Ona a on
Dvě
Duše
Spojené věcně
Ona a on
Úplně
Jednoduše

Milují se
Něžně
Hluboce
Sdílejí vše
Emoce
Všemožně
Milují se

Dvě duše na cestě životem

K*L
Autor Karel Letník, 17.09.2024
Přečteno 79x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, šuměnka, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

všechny duše jsou souputníci na cestě životem
všechny bez rozdílu!!

jen rezonanční vibrace má však tu moc a sílu
si v daném čase přitáhnout k sobě ten vhodný šém :)

18.09.2024 10:12:27 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí