xxx

xxx

Viem, nepáčim sa ti, som už taká

Smutná, veselá,aj strapatá

Viem, nepáčim sa ti, som taká aj onaká

Guľatá, bledá, rozosmiata

 

Si ďaleko, len fantázia nás spája

Si so mnou, v myšlienkach

Si so mnou v srdci, 

Si so mnou v práci, všade

 

Nevadí, mám ťa rada aj na diaľku

Denne ťa objímam, láskam

Úsmevy posielam, bozky dávam

Proste si so mnou …spravím ti kávu?




Autor Bosorka9, 18.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 7
Poslední tipující: Ďábel sám, cappuccinogirl, Marten, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc pěkné.., milá Bosorka ;-)*

18.09.2024 12:43:03 | Ondra

líbí

Citlivé

18.09.2024 10:21:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí