Nedám je
Nedám je za nic na Světě,
však jen to zkuste, vezměte…
Poznáte, co umí babička,
když hájí malého človíčka.
Nedám je za nic, věřte mi,
že v síle rostu, zdá se mi.
Srdce, ten velmi vzácný sval,
pro každé vnouče, pne se dál.
Vím o čem píšeš babčo, jsem taky tupl babča...
Moc hezká fotka Dreamy...
18.09.2024 20:13:30 | Marťas9