Továrna na sny

Továrna na sny

Anotace: Možná by to někdo nazval osud...

Roztočila ses s rozpaženýma rukama,
jako bys chtěla obejmout svět. Ale svět
objímá tebe a nejraději máš, když tě objímám já,
aspoň tak jsem si tě vystřihl z katalogu, co mi chlapi můžou závidět.

Zapsala jsi se do listů příběhu mého života
takovým tím třpytivým písmem geniálního fontu
a i když ti to teď nějakou dobu neříkám...
Na tvou krásnou duši mohli by leckteří stát frontu.

… a tak jsem zajel do Ontaria, abych
promýšlel všechna pro a proti.
Ta příroda mě uklidní a pošeptá, co je správné,
ale neřekne, co je v pozadí, co mě opaky dělat nutí.

Pořád myslím na tvý světlý vlasy na těle
A ty na to, že bych si měl občas taky vyluxovat

Tvůj horký dech mi na šíji vyvolává mrazení
V továrně na sny na konci šichty siréna nezazní

Možná by to někdo nazval osud nebo je to fakt snění,
ale co mi i v bdělém stavu nejde … je zapomnění.
Autor Petr Z, 18.09.2024
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: Verunka1, IronDodo, jort1, martinaV, šuměnka, Marťas9, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

není nutné všechno nazývat a všemu dávat jména :)

seznam se s tím, jaká je tvoje scéna
a těmi, kdo tam s tebou zrovna hrají
v továrně na sny filmem ožívají

niterné touhy - a ty buď vděčný za ten vklad
když cítíš obejmutí a světlých vlasů vodopád

19.09.2024 09:00:36 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel