Zastavil se čas
když zazněl sladký hlas
a její zrak
protkl ten můj
Srdce buší
neb už tuší
že to cit citů jest
Zastavil se čas
snad uvidím ji zas
a nechám se jí vést
...
..
.
tou "utajenou" láskou
k slečně Pokladní
Jedna usměvavá do těchto dní
o slečně pokladní :)
Držím pěsti
pro hodně štěstí ;)
Povedla se Ti!
21.09.2024 01:28:53 | Alala
nech se vést - k pokladní
pro ten fakt - že poklad.v.ní :)
19.09.2024 07:48:34 | šuměnka
Dnes jsem tam opět byl,
ale nijak nepochodil,
v práci asi nebyla,
nebo se v koutku - něžně - styděla
páč mě viděla :-D ;-)
Velice Ti děkuji, milá Šuměnko, i za krásný komentář :-)*
19.09.2024 13:23:37 | Ondra