Tak tedy běž
Vrátila jsem se na místo kde jsme byli šťastní,
dnes však sama jen se svýma vzpomínkama
lásko život se mi bortí pod rukama.
Že opustils mě a mám tě nechat jít,
ale jak? Pro mě není snadné odejít!
Nechat tě být a poslat tě za jinou,
výčitky svědomí mě neminou...
...
Tak tedy sbohem už odcházím,
lásko měj se líp, než já se budu mít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)