...
V noci do Tebe vstoupila žena
rozkvetly Ti vlasy
a oči se rozevřely
aby křičely barvy
Ústa změněná polibky
byla na odchodu do nových prostorů
kde džbány pukaly v rukách
a plody padaly k nohám
Postával jsem mlčky
a naslouchal vyprávění o zapomenutých zvucích
za zády se ptáci vrhali do střel světla...
Přečteno 80x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, mkinka, jort1, Pampalini, cappuccinogirl, šuměnka, zase já
Komentáře (6)
Komentujících (4)