- Květy v rozpuku -
květy v ranním rozpuku jsou nejkrásnější
na nich ještě ranní rosa
nejkrásnější květy jsou v ranním rozpuku
ty z lásky darované
růže, kopretiny, luční květ
stačí jen přivoňět
tyto květy jsou plné lásky
hedvábně krásné a něžné
...
Spisovatel AKras
v ROZPUKU - nejen květy krásné jsou
v rozpuku se totiž nevinnost setkává se změnou :)
20.09.2024 09:39:55 | šuměnka