l.a.s.k.a
Anotace: nevinná jako vlk v beránčim rouchu..
je nevinná jako vlk v beránčim rouchu,
nebraň se jí nebolí to ani trochu,
když trhá srdce na kusy,
s duší dělá pokusy.
prorůstá tvým tělem jako pnoucí růže,
nikdo s ní nic nezmůže.
odmyká třinácté komnaty dveří,
pustí tajemství ven ,každého kdo jí trochu uvěří.
tak se přece neboj a oddej se jí do dlaní,
ona tě za to nožem po zápěstí pohladí,
připadá ti snad láska zvrácená??
ne ,ona je přeci na světě ta nevinná.
Komentáře (0)