Sudičky daly Ti sexappeal do vínku
moc hezkou postavu a krásná ňadra
a taky na mě příjemnou vzpomínku
když jsem byl César ty Kleopatra.
Láska je mocná a přetrvá věky
možná, že Bůh chce to tak mít
musíme překonat hory i řeky
abychom nalezli sebe a klid.
Zas přijdou chvilky bez záruky
že zítřek ztratíme v dějinách
že zlato vybledne zas na šmuky
a že zas ze zítřků budem mít strach.
Historie, Kleopatra a končí strachem ze zítřků. Hodnotná koláž hledající krásnou bilanci lásky i citu.
22.09.2024 16:47:40 | mkinka