Vítej v hotelu Touha
tam klid bude jak stín
a jen myšlenka pouhá
mění náš sen v čin.
Vítej v tomto pokoji
kde svět se mění v pudy
a v našem tělním soukolí
se proplétají údy.
Vítej v této posteli
kde vášeň pálí deky
polštáře jsou omšelý
a na stolcích snacky.
Tam budeme si užívat
náš útěk z reality
smát se, hladit, milovat
až usnem jako zbitý.