Tvé dlaně ve snu
Již zakryly mé
Touha v břiše
Sladko... resumé
Noc mi teď píše
Na polštář vzkazy
Smutné a slané
Štěstí tak kazí
Co nemá se stát
Asi se stane
Svítá
Stane se jen co stát se má,
nemá význam vzdorovat ;)
Krásný večer, An* ráda jsem četla (*)
02.10.2024 21:20:44 | Emily Říhová
Máš to pěkně poskládané,
ikdyž to sladké
kazí slané
27.09.2024 21:10:40 | Jiří I.Zahradník
To zvětšení textu je fajn, ale stejně si musím vzít brýle, abych si přečetl mě blízké pocity. S tip.
26.09.2024 20:06:19 | Marcone
Touha i když snová
Dává zas a znova
Naději...
A svítá vždycky na lepší časy, řekla bych...
Tak smích
A hřích
Nechť jsou nám v patách:-)*
26.09.2024 17:57:29 | cappuccinogirl