Anotace: Tak proč žít mělce, pro stejné vzorce, pálím stovky iluzí, Bol v každé chvílí, s krásou sílí, pro růže květ, dlaně rozdírám, riskuj všechno, tvá pouta se přetnou, vím, kde spálím stovky iluzí ...
Život plyne
Rychle, líně
A nemá vůbec
Žádný směr
Lidé drazí, vím, co Vám schází
Pálím stovky iluzí
Bol v každé chvíli
S krásou sílí
Pro růže květ
Dlaně rozdírám
Jednou všichni
Bílí, černí
Budeme prach
Co u lamp víří
Ve tmě ztrácí směr
Tak proč žít mělce
Pro stejné vzorce
Pálím stovky iluzí
Bol v každé chvíli
S krásou sílí
Pro růže květ
Dlaně rozdírám
Riskuj všechno
Tvá pouta se přetnou
Vím, kde spálím stovky iluzí
(Hanuš Šparlinek, 27.9. 2024)
přeji život bez překážek
27.09.2024 18:24:03 | Literary