nenechám tě v klidu usnout
proč otáčíš se zády
ústa se tvých chtějí dotknout
i dlaně budou rády
už začíná má poňoukaná
tak otoč se už přec
k hrátkám lásky jsi mnou zvaná
to překrásná je věc
dávám ruku na rameno
pohladím pak zádíčka
otáčím tě k sobě, ženo
tys nejkrásnější kočička
v klidu usnout nenechám tě
tvé přednosti zulíbám
už se, milá, tisknu k tobě
do očí tvých se usmívám
Hmm-h, ach ty jsi úžasná ...
* hudba, zpěv: AI