chceme niečo viac
čujme srdca hlas
našepká nám čo mali by sme chcieť
čo nebezpečné pre nás je
ktorá je z našich ciest ?
napravo, naľavo cesty vedú
ako vybrať máme
keď ani jedna z nich
nám nevyhovuje ?
pôjdeme bezcieľne stredom...
Každou cestu si musíš po vybrání ještě přizpůsobit vlastní potřebám. Čekat, že bude ideální sama o sobě je trošku naivní představa:-)
29.09.2024 12:20:01 | Ž.l.u.ť.á.k.