Privátní kulka

Privátní kulka

Mé myšlenky
uspořádaly tiskovku

ještě jsem nestihnul
ani narukovat
a už jsem byl
pod palbou otázek

cítil jsem reprezentační formu
odpovídal důstojně i s vtipem
některé myšlenky
jsem dostal do varu
proběhly i nějaké nabídky ....

Blížil se závěr
já se těšil na raut
jenže pak zvedla ruku ONA
nechtěl jsem jí dát slovo
tak si ho vzala sama
nadýchla se
zatím co já nedýchal
a vypustila otázku
z mé nejhlubší upřímnosti

Opravdu ji stále miluješ?
Autor Symbolic, 29.09.2024
Přečteno 67x
Tipy 11
Poslední tipující: šuměnka, Fractura cordis aperta, Psavec, cappuccinogirl, Veru, mkinka, Marry31, Jiří I.Zahradník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

..s tím je nutno počítat

že ONA vždycky zvedne ruku
v čase tak AKORÁT

s otázkou nevyřčena - beze zvuku :)

08.10.2024 15:22:42 | šuměnka

líbí

Těžká otázka. Někdy nejsme upřímní ani sami k sobě

29.09.2024 17:42:50 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí