- Snesl bych ti modré z nebe -

- Snesl bych ti modré z nebe -

- Snesl bych ti modré z nebe -

lásko má miluji jen tebe
miluji jen tebe

až mě s toho zebe
zebe mě s toho

jak velmi miluji tě
lásko, lásko má, chci jen tebe

tebe držet v náručí
jen květiny pro tebe nestačí

miluji tě velmi prosím
lásku mou opětuj mi

a já budu sťastný
na věky

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 30.09.2024
Přečteno 102x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, Ž.l.u.ť.á.k., Pacik, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné

30.09.2024 09:21:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel