Anotace: Další šuplíková... ale pro teď už více vhodná na prohřátí duše, když už nám ten studený říjen přešlapuje u dveří *.
Střípek nebe, a nic víc
znám teď z Tebe.
Z plných plic, -
do sebe sic, -
zpívám, že Tě znám.
Mezi námi tisíc dní,
čekám denně s pokorou,
až se k noci rozední,
na západě vlahý úsvit
setmělý kraj ozvláštní.
Jsi obrazu mého rám,
a to se, doufám, nezmění;
mezi lidmi sama - sám, -
již dny bez Tvého objetí
rozkvétá hrušně okvětí.
Ano, Rozmarýnko, cítím krapínek té hřejivosti dokonce až sem ke mně... díky :-))
30.09.2024 19:58:22 | Helen Mum