Amorův šíp

Amorův šíp

Anotace: ... jednou takto po ránu, dostala jsem od Amora ránu...

Jednou takto časně z rána,
zasáhl mě Amorův šíp.
Budoucnost byla jasně dána,
už věřím, že bude líp.

Chodím, culím se na celý svět,
můj život před Tebou,
dá se shrnout do pár vět,
koule co tahám za sebou.

Chci věřit v lepší zítřky,
lítám v oblacích, jsem si jistá,
na svět se dívám teď jen z výšky,
ačkoliv jsem pesimista.

Bojím se probudit z toho snu,
to zná jistě každý z nás,
lekám se opět prázdných dnů,
život je prostě hrozný ras.

Nikdo neví co budoucnost chystá,
záleží však pouze na nás, jisté nic není,
zdali se vůbec pohneme z místa,
a nebo budeme prachem zaneseni.

Zmizíme v hlubinách zapomění,
tak jako spousty lásek před námi,
plakat je dovoleno až po setmění,
v srdci mám velké tsunami.

Velmi bolí srdce rozervané,
a to bude trvat dlouhou chvíli,
než nový svěží vánek zavane,
a Amor mě pošle k novému cíli.
Autor Ice_Queen, 01.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 10
Poslední tipující: zase já, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Elisa Day, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Souhlasím s Kanem(On umí psát moc pěkně), moc hezky napsané.:-)

03.10.2024 12:49:07 | Jeněcovevzduchukrásného

líbí

Děkuji Vám velice. Jsem poctěna, že Vy i Kan jste si našli čas, mou prvotinu jste zhlédli a snad dočetli až do konce.

03.10.2024 13:19:04 | Ice_Queen

líbí

Dočetli až do konce, jinak to nešlo:-)

03.10.2024 13:35:57 | Jeněcovevzduchukrásného

líbí

Velice pěkně napsané. :-))

01.10.2024 10:38:30 | Kan

líbí

Děkuji Vám velice.

01.10.2024 10:50:39 | Ice_Queen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí